Trenutno se nahajate:

 

Encim laktaza - 180 kapsul

Encim laktaza kapsule

 • 9000 FCC (enot laktaze) x 180 vegetarijanskih kapsul

 • proizvajalec: Newton-Everett (ZDA)

Izdelek Rapid Relief Lactase je najmočnejši izdelek z encimom laktaza na našem trgu. Pomaga pri laktozni intoleranci.

 • Preobčutljivost na laktozo je ena najpogostejših prehranskih intoleranc, ki prizadene do 65% svetovnega odraslega prebivalstva.

 • Glavni razlog, da nekateri ljudje ne morejo prebaviti mlečnih izdelkov, je, da nimajo dovolj encima laktaze, ki je potreben za razgradnjo mlečnega sladkorja laktoze v tankem črevesju.

 • Izdelek Rapid Relief Lactase je posebna formula, zasnovana za nežno in naravno pomoč prebavnemu sistemu pri prebavi mlečnih izdelkov.

 • Encim laktaza pomaga zmanjšati simptome, ki jih povzroča laktozna intoleranca (plini, napenjanje, driska).

 • Poleg tega, da povzroča neprijetne simptome, lahko intoleranca na laktozo vpliva na zdravje ljudi, saj lahko izogibanje mlečnim izdelkom telo prikrajša za ključna hranila, kot so kalcij in vitamin D.

Običajna cena:
36,20 €

Encim laktaza - 180 kapsul

Stanje: na zalogi

Koda:

19.20 €

Količina:

1 kapsula vsebuje kar 
9000 FCC enot laktaze

Encim laktaza (Rapid Relief Lactase) - 180 kapsul

Prehransko dopolnilo - 180 vegetarijanskih kapsul

Priporočena dnevna količina: 1 ali več kapsul

Navodila za uporabo:

Pri vsakem obroku, ki vsebuje laktozo, vzemite 1 kapsulo (9000 FCC enot laktaze) ali več skupaj s hrano

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
 

1 kapsula vsebuje:

Količina %PDV

Laktaza encim
9000 FCC enot laktaze

90 mg *

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen

 

Sestavine: mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, hidroksi propil metil celuloza (ovojnica kapsule)
 

Brez glutena, vegetarijanski izdelek.


Proizvajalec: Newton-Everett Nutraceuticals (ZDA)

 

laktaza kapsule

Ime izdelka

1 kapsula vsebuje

Steklenička vsebuje

Cena za stekleničko

Celotna steklenička vsebuje

Za 100.000 FCC enot laktaze
boste plačali

Opombe

Rapid Relief Lactase

9.000 FCC
enot laktaze
180 kapsul

36,20 €
19,20 €

1.620.000 FCC
enot laktaze
1,18 € najugodnejši

NUTRILAB Lactase

4.500 FCC
enot laktaze
90 kapsul 12,38 € 405.000 FCC
enot laktaze
3,05 € 258 % dražji

LactaNON
 

4.500 FCC
enot laktaze
30 tablet 7,65 € 135.000 FCC
enot laktaze
5,66 € 479 % dražji

 

 

Izdelek Rapid Relief Lactase je najugodnejši encim laktaze na našem trgu.

 

Drugi najugodnejši ponudnik (Nutrilab) je kar 204 % dražji.

Najugodnejši encim laktaze na našem trgu!

Primerjajte izdelke z laktazo na slovenskem trgu!

Za lažjo primerjavo smo vam pripravili tabelo z vsemi izdelki laktaze na našem trgu.

 

Laktozna intoleranca

Laktozna intoleranca je nezmožnost telesa, da pravilno prebavi laktozo (mlečni sladkor). Ta nezmožnost je posledica pomanjkanja encima laktaze v tankem črevesju. Pomanjkanje laktaze lahko povzroči simptome, ki vključujejo slabost, krče, napenjanje, pline in drisko. Resnost teh simptomov je odvisna od količine laktoze, ki jo posameznik lahko tolerira. Laktozno intoleranco lahko povežemo s prebavnimi boleznimi in poškodbami prebavnega sistema.

Laktozna intoleranca mleko

Ali se moram do konca življenja izogibati mlečnim izdelkom?

Kateri izdelki vsebujejo laktozo?

Kako laktozna intoleranca vpliva na naše zdravje?

Ali je laktozna intoleranca alergija na mleko?

Simptomi laktozne intolerance

Kaj povzroča laktozno intoleranco?

Kaj je laktaza?

Laktaza je encim, ki ga najdemo v sluznici tankega črevesja. Encim laktaza razgradi mlečni sladkor laktozo v glukozo in galaktozo, ki se nato zlahka prebavita skozi stene tankega črevesja v krvni obtok.

Simptomi laktozne intoleranceSimptomi laktozne intolerance se običajno razvijejo v 30 minutah ali dveh urah po uživanju hrane ali pijače, ki vsebuje laktozo. Vključujejo lahko:

 • napenjanje (veter)

 • driska

 • napihnjen želodec

 • krči v trebuhu in bolečine

 • želodčni tresenje

 • slabost

Resnost simptomov in čas, preden se pojavijo, je odvisen od količine laktoze, ki ste jo zaužili in od količine encima laktaza, ki jo je vaše telo sposobno proizvesti. Kombinacija teh dveh dejavnikov vpliva to, kako močni bodo simptomi.

Nekateri morda še vedno lahko popijejo majhen kozarec mleka, ne da bi pri tem sprožili simptome, medtem ko drugi ne prenesejo niti žličke mleka v svoji kavi ali čaju.

Ni potrebno! Vsi, ki težko prebavljate mleko in mlečne izdelke, vam lahko encim laktaza pomaga zmanjšati neprijetne simptome, ki so povezani z laktozno intoleranco, vključno z drisko in krči.

Izdelek Rapid Relief Lactase je naravno dopolnilo, ki deluje hitro, učinkovito in pomaga vašemu telesu prebavljati laktozo (mlečni sladkor), tako da lahko uživate v mlečnih izdelkih brez prebavnih težav in posledic za vaše zdravje.

 

To je najmočnejši izdelek z encimom laktaza, ki ga boste našli na našem trgu. Konkurenčni izdelki vsebujejo po 4.500 FCC (enot laktaze) v eni kapsuli, medtem ko Rapid Relief Lactase vsebuje kar 9.000 FCC (enot laktaze), kar je še enkrat več.

Hkrati je to tudi cenovno najugodnejši izdelek laktaze na našem trgu!

 

Laktozna intoleranca ima na zdravje mnogo večji in pomembnejši vpliv, kot samo neprijetne simptome v obliki napihnjenosti in plinov!

 • Mleko in drugi mlečni izdelki vsebujejo kalcij, beljakovine in vitamine, kot so A, B12 in D. Laktaza pomaga vašemu telesu absorbirati številne druge minerale, kot so magnezij in cink.

 • Ti vitamini in minerali so pomembni za razvoj močnih, zdravih kosti. Če ste intolerantni na laktozo, lahko pride do pomanjkanja teh pomembnih vitaminov in mineralov. To lahko na daljši rok povzroči povečano tveganje za razvoj številnih težav z zdravjem (osteoporoza, oslabljen imunski sistem, ...)

 • Poleg tega neprebavljena laktoza v tankem črevesju s pomočjo bakterij fermentira (gnije). Neprebavljena hrana predstavlja pravo pojedino za črevesne bakterije (kandida), ki se z vsakim novim obrokom neprebavljene laktoze vse bolj razmnožujejo.

hrana z laktozoLaktoza se v osnovi nahaja v mleku in mlečnih izdelkih. Proizvajalci pa pogosto dodajajo mleko v pakirano, konzervirano, zamrznjeno in v naprej pripravljeno hrano. Ljudje z laktozno intoleranco se morajo zavedati številnih živilskih proizvodov, ki lahko vsebujejo tudi majhne količine laktoze, kot so:

• kruh in drugi pekovski izdelki
• piškoti, torte, peciva, palačinke, ...
• krofi, zamrznjeni pekovski izdelki, pice, ...
• žitarice za zajtrk
• juhe iz vrečk
• čips, tortilije
• predelane mesnine (salame, ...)
• margarina
• solatni prelivi
• beljakovinski praški
• bonboni
• omake v restavracijah.
 

Preobčutljivost na laktozo ni isto kot kot alergija na mleko. Alergije na hrano povzroča vaš imunski sistem, ki reagira na določeno vrsto hrane. To povzroča simptome, kot so izpuščaji, težko dihanje ali srbenje.

Če ste alergični na nekaj, je lahko celo majhen delček te hrane dovolj, da sproži reakcijo, medtem ko lahko večina ljudi z intoleranco na laktozo še vedno zaužije majhne količine laktoze brez težav (čeprav se ta količina razlikuje od osebe do osebe).

Ljudje z laktozno intoleranco ne proizvajajo dovolj encima laktaze, tako da laktoza ostane neprebavljena v prebavnem sistemu, kjer jo bakterije fermentirajo. Stranski produkt fermentacije je nastanek različnih plinov, ki povzročajo simptome, povezane z laktozno intoleranco.

Glede na osnovni razlog, zakaj telo ne proizvaja dovolj laktaze, je intoleranca na laktozo lahko začasna ali trajna. V večini primerov, ki se razvijejo pri odraslih, je podedovana in ponavadi vseživljenjska, vendar pojav laktozne intolerance pri majhnih otrocih pogosto povzročijo okužbe v prebavnem sistemu in lahko traja le nekaj tednov.

 Že dolgo sem laktozno intolerantna

Uporabila že sem veliko različnih izdelkov za laktozno intoleranco in ta odlično deluje. Moram vzeti le dve kapsuli z mlečnimi obroki in potem nimam nikakršnih simptomov. Pri drugih izdelkih moram jemati po pet ali šest kapsul, da dosežem enek učinek. Ponovno bom kupila ta izdelek.

 Pomaga!

Resnično mi je izboljšal intoleranco na laktozo! Hvala!

 Če ste intolerantni na laktozo, kupite ta izdelek - deluje!

Z možem že več let trpiva za laktozno intoleranco. Zato sva kupila tablete encima laktaza druge priznane blagovne znamke - vzameva po 4-6 tablet hkrati, vendar so simptomi intlorence še vedno prisotni. Odločila sva se, da bova preizkusila kapsule Rapid Lactase. Hkrati sva upala, da bodo delovale vsaj tako, kot te, ki smo jih jemali dosedaj. Kakšna zmota! So naravnost super! Oba sva jedla sladoled prejšnjo noč in ena kapsula Rapid Lactase je bila vse, kar sva potrebovala. Ta izdelek bom zagotovo kupila še enkrat.
 Najboljše in najcenejše!

To so najboljše in najcenejše kapsule za težave z laktozo, ki sem jih našel. Vsakič, ko pojem mleko ali mlečne izdelke, vzamem 2-3 kapsule, odvisno od količine laktoze, za katero ocenjujem, da je prisotna. Prihrani mi težave z napihnjenostjo, plini in slabostjo, ki jih običajno doživim.

 Odličen izdelek!

Preizkusil sem veliko znamk encima laktaza. Ta deluje najbolje zaradi navišjega odmerka laktaze (9000 enot FCC). Ena kapsula je navadno dovolj za bogato sladoledno porcijo. Za težek obrok, sestavljen iz več jedi in različnih mlečnih izdelkov, bom vzel eno kapsulo s prvim obrokom, eno z glavno jedjo in eno s sladico.
 Enostaven za uporabo za vsakogar z laktozno intoleranco

To je cenovno ugoden in enostaven za uporabo za vsakogar z intoleranco na laktozo. Odprite kapsulo in potresite prašek po mlečnem izdelku.
 Deluje odlično!

Moj mož ima hudo laktozno intoleranco, vendar pa, ko jemlje ta encim, lahko dejansko je mlečne izdelke brez kasnejših posledic.
 Zelo zadovoljen!

Ta izdelek kupujem iz dveh razlogov:
1. Cenovno je najugodnejši od vseh izdelkov z encimom laktaza.
2. Te kapsule so močne. Običajno kapsule konkurenčnih izdelkov vsebujejo samo 4500 enot FCC, zato moram vzeti 2-4 kapsule na obrok. Pri tem izdelku sta dovolj 1 - 2 kapsuli.
 

Rapid Relief Lactase : izkušnje uporabnikov

Spodaj so zbrane izjave uporabnikov tega izdelka po celem svetu.
Izjave so resnične, povzete iz tujih spletnih strani (ocene in komentarji kupcev).

 

 

 

 

Možnost vračila izdelkov v 14 dneh.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50 €.

Poštnina za vse pošiljke samo 2,9 €.

 

vitamin - prehranska dopolnila

 

Studio Marden d.o.o.
Ljubljanska 12 f

1236 Trzin


Telefon: 040 235 340

Kje se nahajamo?