Trenutno se nahajate:

 

Glukomanan - 100 kapsul

 • 665 mg x 100 vegetarijanskih kapsul - zadošča za 1 mesec

 • proizvajalec: Nature's Way (ZDA)

Glukomanan vzemite 30 minut pred vsako jedjo. V želodcu glukomanan 50x poveča svoj volumem in ustvari občutek sitosti.

 • Ko ga vzamemo 30 minut pred jedjo, ustvari občutek sitosti in polnosti želodca - še preden začnemo jesti svoj obrok. Že pred našim obrokom bo želodec poslal možganom signal, da smo siti. Zaradi tega bomo pojedli precej manj, kot običajno. Predvsem pa se ne bomo prenajedali, kot to dostikrat počnemo.

 • Glukomanan upočasni prehajanje hrane iz želodca v tanko črevo. To ima večkratni vpliv na naše telo. Zaradi tega bomo dlje časa siti, saj bo hrana ostala dlje časa v želodcu.

 • Glukomanan se v stiku z vodo spremeni v gel, ki se razleze po stenah črevesja. Tam ovira vskravanje maščob in ogljikovih hidratov v krvni obtok.

 • Pri nakupu 3 stekleničk cena tega izdelka samo 16,20 €/kos (pakete najdete na dnu strani).
   

Glukomanan (1x)

Stanje: na zalogi

Koda:

19.80 €

Količina:

Vegetarijanske kapsule

Še vedno ne morete shujšati?

Glukomanan je izdelek za hujšanje, ki je tudi uradno odobren. Razlog? Ker tudi zares deluje!

Dokazano pomaga pri hujšanju in zavira apetit!

Zaradi Glukomanana boste pojedli manj - dokazano!

Glukomanan je vlaknina, ki v stiku z vodo poveča svojo prostornino kar do 50 krat. Ko ga vzamete 30 minut pred jedjo, razširi svoj volumen v želodcu in ustvari občutek sitosti. Zaradi tega boste hitreje siti in pojedli manj hrane (in manj kalorij)

Dopolnilo za hujšanje, ki ga je odobrila EFSA!

Glukomanan ima rezultate - zato je tudi uradno odobren! Glukomanan je eden od redkih izdelkov za hujšanje, ki je svoje učinke dokazal tudi v kliničnih študijah.

Absorbira se manj kalorij iz zaužitega obroka

Glukomanan v prebavnem traktu veže nase maščobe in ogljikove hidrate in ovira njihovo absorbcijo. Zaradi tega telo uporabi manj kalorij od zaužite hrane, poleg tega pa se v krvni obtok absorbira manj maščob, kar ugodno vpliva na vrednosti holesterola v krvi.

 


Obožujem ta izdelek!

Ne samo, da vsrka maščobo iz hrane v želodcu, ampak zaradi manjše absorbcije počisti maščobo tudi v krvi. V zadnjih dveh mesecih sem občutno zmanjšala svoj holesterol v krvi. Samo eno priporočilo - Glukomanan vzemite z veliko vode, saj se le tako lahko razširi po celotnem prebavnem traktu.

 Manjše porcije

Z ženo jemljeva Glukomanan zdaj že približno 6 mesecev. Uspelo nama je, da sva precej zmanjšala velikosti obrokov v primerjavi s prejšnjimi porcijami. Hkrati se trudiva, da jeva čimbolj zdravo. In moram priznati, da sploh ni tako težko. Ko enkrat zares začneš izgubljati kilograme, dobiš strašno motivacijo. Prav tako sva opazila, da imava precej manj zgage, kot prej.

 Deluje!

Ta izdelek deluje zame odlično! Z glukomananom z lahkoto zdržim na 3 majhnih obrokih cel dan. Glukomanan nudi točno to, kar obljublja!
 Nisem več lačna

Glukomanan uporabljam kot del diete. Seveda sem spremenila svoje prehranjevalne navade, vendar mi glukomanan pomaga, da imam v želodcu vseskozi občutek polnosti, zato tudi nisem lačna.

 Ta stvar res deluje!

3 kapsule vzamem 20 do 30 minut pred jedjo in v resnici pojem precej manj. Ko ga vzamete, morate spiti dovolj vode. Priporočam vsaj dva kozarca. Jaz ponavadi vzamem 3 kapsule z vsaj pol litra vode. Glukomanan sem začel jemati novembra po nekaj mesecih slabega in nezdravega prehranjevanja, ko nisem mogel več zapeti niti hlač. Glukomanan mi je na začetku pomagal, da sem iz vsakdanje prehrane izločil hitre in nezdrave jedi (junk food). Ker nisem imel več nenehnega občutka lakote, sem se precej lažje odpovedal prigrizkom med obroki.
Če želite shujšati, je dieta še vedno ključnega pomena. Ampak vse skupaj je lažje delati, če nisi non stop lačen.

 Prenajedanje

Kot prvo naj povem, da sem eden izmed tistih ljudi, ki bodo jedli in jedli, vse dokler v želodec tudi fizično ni možno spraviti tudi koščka hrane. To ne počnem vedno, največkrat ob večerih, ko imam končno mir po napornem dnevu. Takrat pa se ne morem več ustaviti. Jem, dokler mi ni slabo.
Glukomanan uporabljam približno 3 tedne. Pred jedjo vzamem 3 kapsule, najraje kar s 3/4 litra vode. Najprej se počutim napihnjenega, vendar ta občutek po 10 minutah izgine. Obrok začnem jesti 30 minut kasneje. Občutek je res neverjeten. Zdaj ob večerih uspem pojesti samo četrtino tistega, kar sem včasih "stlačil" v svoj želodec.

 Zdaj lahko zdržim s samo 1400 kalorijami

Glukomanan jemljem dvakrat dnevno skupaj z veliko vode. Še preden dobro začnem jesti večerjo ali kosilo, se že počutim sitega. Neverjetno, ampak čez cel dan zdaj lahko zdržim s samo 1400 kalorijami, kar je skoraj polovico manj, kot prej.

 "Ubil" je apetit v meni
Glukomanan sem naročila, ker je ta izdelek Dr. Oz v svoji oddaj priporočil kot najboljše tablete za hujšanje vseh časov. Do sedaj sem poskusila že marsikaj, večinoma brez uspeha.
Glukomanan je res izjemen izdelek. Pravzaprav je "ubil" apetit v meni. Velikokrat jem čisto iz dolgčasa ali zaradi stresa. Zdaj sploh nimam več težav krotiti lakoto čez dan.

Nature's Way Glukomanan: izkušnje uporabnikov

Spodaj so zbrane izjave uporabnikov tega izdelka po celem svetu.
Izjave so resnične, povzete iz tujih spletnih strani (ocene in komentarji kupcev).

 

Glukomanan - 3x

3x Glukomanan (100 kapsul x 665 mg) - zadošča za 3 mesece

Običajna cena 2 izdelkov: 59,40 €

Akcijska cena paketa: 48,60 €

Vaš prihranek pri nakupu paketa:

10,80 €

Glukomanan (3x)

Stanje: na zalogi

Koda:

48.60 €

Količina:

Cena na škatlico: 16,20 €

Glukomanan - 1x

1x Glukomanan (100 kapsul x 665 mg) - zadošča za 1 mesec

Glukomanan (1x)

Stanje: na zalogi

Koda:

19.80 €

Količina:

Cena na škatlico: 19,80 €

Vsaka dieta prej ali slej "pade" - zaradi lakote!
Samo en slab dan ali celo en sam obrok s prenajedanjem je dovolj, da gredo tedni trdega dela v nič. Če bi lahko nadzorovali apetit in velikost zaužitih obrokov,
bi bila vsaka dieta lažja in tudi bolj uspešna.

Glukomanan vam omogoča prav to - jesti manj in zmanjšati lakoto.

Enostavno vzljubili boste Glukomanan.

Tako preprosto in učinkovito deluje!

 

Kako deluje Glukomanan in zakaj je tako učinkovit?

 

Kako deluje Glukomanan?

Glukomanan vzamemo 30 do 60 minut pred jedjo.
V želodcu se ražiri do 50 krat. 

Glukomanan vzamemo 30 do 60 minut pred vsakim obrokom. Pri jemanju je pomembno, da ga vzamemo z zadostno količino vodo. Ker je topna vlaknina, po zaužitju v želodcu absorbira vodo in na ta račun poveča svojo prostornino tudi do 50 krat.

Ko glukomanan razširi svoj volumen v želodcu, ustvari občutek polnosti in sitosti. Telo v možgane pošlje signal, da je v prebavnem traktu dovolj hrane. Vse to se zgodi, še preden začnete jesti svoj obrok.

Rezultat tega je neverjeten! Ne samo, da boste pojedli manj, občutek sitosti bo trajal dalj časa tudi po samem obroku (odpade želja po prigrizkih med obroki).

 

 

 
 

Glukomanan uravnava vrednosti holesterola v krvi

Si predstavljate, da obstaja tableta, ki zmanjšuje telesno težo in holesterol hkrati? Da, to je Glukomanan!

Klinične študije so pokazale, da glukomanan pri doziranju vsaj 4 grame dnevno zelo uspešno znižuje slabi LDL in skupni holesterol v krvi, ne da bi pri tem vplival na krvni tlak.

Prav za namen zniževanja holesterola so bile za glukomanan narejene številne študije, ki so vse po vrsti pokazale, kako glukomanan izdatno vpliva na zniževanje slabega LDL holesterola in skupnega holesterola. Rezultati študij so bili tako učinkoviti, da so prepričali tudi EFSA (Eropska agencija za varnost hrane).

Po novi evropski zakonodaji je dovoljeno ob izdelku Glukomanan navajati zdravstveno trditev, da pomaga pri zniževanju holesterola v krvi. Za znižanje holesterola v krvi je potreben dnevni vnos 4 g Glukomanana.

 

 

Glukomanan nase veže tudi maščobe in ogljikove hidrate

Zaradi tega naš prebavni sistem absorbira manj maščob in ogljikovih hidratov - skratka manj kalorij, kot jih dejansko zaužijete!

Glukomanan  v stiku z vodo spremeni v gel, ki se po zaužitju razširi po celotnem prebavnem traktu  Zaradi te lastnosti ima glukomanan še en izjemen učinek. Zaradi svoje viskoznosti zelo počasi zapušča želodec in tanko črevo. Zato lahko uspešno in dlje časa ovira absorbcijo hrane (maščob in ogljikovih hidratov) v krvni obtok. Ta lastnost ima kar trojni učinek:

 • Del maščob se tako izloči iz prebavnega procesa, saj se ne absorbira v krvni obtok, ampak skupaj z glukomananom zapusti prebavni sistem.

 • Uporaba glukomanana upočasni praznenje želodca in s tem tudi upočasni prehajanje glukoze skozi črevesno sluznico. Tako so tudi dvigi sladkorja pri obrokih manjši in počasnejši. Zaradi počasnejše absorbcije tudi trebušna slinavka izloči manj inzulina. Večje količine inzulina pomenijo tudi večje padce krvnega sladkorja (ponavadi takoj po obroku), ki povzročijo lakoto takoj po obroku. Zaradi glukomanana boste dlje časa siti.

 • Glukomanan z oviranjem absorbcije tako neposredno ovira in nevtralizira del kalorij, ki ji zaužijete z obrokom.

Ne samo, da boste zaradi Glukomanana pojedli manjši obrok, še več - ker Glukomanan ovira absorbcijo, se tudi iz zaužitega obroka ne bodo absorbirale vse kalorije.

 

 

Kaj je to Glukomanan?

Glukomanan je vodotopna prehranska vlaknina, ki jo pridobivajo iz korena rastline Konjak Manan.

Glukomanan je prehranska vlaknina, ki je v glavnini polisaharid, pridobljen iz gomoljev rastline Amorphophallus Konjak. Glukomanan ima izjemno visoko zmogljivost zadrževanja vode. Od vseh znanih vlaknin ima glukomanan največjo molekurarno težo in viskoznost.

Svojo prostornino lahko enkrat, ko sprejme vas vodo, poveča do 50 krat. Glukomanan ima zelo majhno kalorično vrednost. Vse te lastnosti lahko odlično izkoristimo kot prehransko dopolnilo za hujšanje in izgubo telesne teže.

 

 

 

Glukomanan Nature's Way
prehransko dopolnilo za zmanjševanje telesne teže in holesterola v krvi

Proizcajalec: Nature's Way (ZDA)

Število kapsul v steklenički: 100

1 kapsula vsebuje: 665 mg glukomanana

Vegetarijanske kapsule

1 kapsula vsebuje:

 

PDV %

Vlaknine  

0,65 g

  4%

Kalcij

7 mg

0,85%

Kalij

14 mg

0,85%

Glukomanan (Konjak manan)

665 mg =

0,665 g

*

* Priporočen dnevni vnos (PDV) ni določen

 

Kdaj vzeti Glukomanan?

Glukomanan vzemite 30 do 60 minut pred jedjo.

 

Glukomanan lahko jemljete na dva načina:

 • kapsule pogoltnete skupaj z vsaj dvema kozarcema vode

 • vsebino kapsule (prašek) stresite v kozarec, dobro zmešajte z malo vode in dodatno popijte vsaj dva kozarca vode.

 

Možnost vračila izdelkov v 14 dneh.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50 €.

Poštnina za vse pošiljke samo 2,9 €.

 

vitamin - prehranska dopolnila

 

Studio Marden d.o.o.
Ljubljanska 12 f

1236 Trzin


Telefon: 040 235 340

Kje se nahajamo?