Trenutno se nahajate:

 

Omega 3 ribje olje - 150 kapsul

 • 1000 mg x 150 mehkih kapsul  - zadostuje 2,5 meseca

 • proizvajalec: Natrol (ZDA)

Ribje olje izredno prijetnega okusa, brez neprijetnega vonja po ribah. Varno za uživanje - ne vsebuje težkih kovin in pesticidov.

 • Večina koristi ribjega olja izhaja iz dejstva, da je eden najbogatejših virov omega-3 maščobnih kislin. Ribje olje pridobivajo iz tkiv mastnih rib.

 • Ribje olje vsebuje dve zelo pomembni omega-3 maščobni kislini -  dokosaheksaenojsko kislino (DHK) in eikosapentenojsko kislino (EPK).

 • DHK je glavna strukturna komponenta možganov in mrežnice očesa. Pri nezadostnem vnosu DHK, lahko pride do težav z vidom. DHA predstavlja 40% polinenasičenih maščobnih kislin v možganih in 60% v mrežnici očesa

 • Še ena prednost ribjega olja je njegova sposobnost spodbujanja zdravja srca; bolezni srca, kot so koronarna srčna bolezen, srčni napad, kongestivno srčno popuščanje in prirojena srčna bolezen so vodilni vzrok smrti za moške in ženske v 21. stoletju.

Natrol Omega 3 ribje olje - 150 kapsul

Stanje: na zalogi

Koda:

15.30 €

Količina:

Prijeten okus limone -
veliko pakiranje 150 kapsul!

Natrol Omega-3 ribje olje 1000 mg 

Prehransko dopolnilo - 150 kapsul

Neto količina: 235 g

Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli

Zadošča za: 75 dni

Shranjevanje. Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
 

1 kapsula vsebuje:

Količina %PDV

Kalorije

10 *

Kalorije iz maščob

10

*

Skupne maščobe

1 g 2 %

Nasičene maščobe

0 g 0 %

Trans Maščobe

0 g *

Večkrat nenasičene maščobe

0,5 g *

Enkrat nenasičene maščobe

0 g

*

Holesterol

10 mg 3 %

Nasičene maščobe

0 g 0 %

Omega-3 Ribje olje (sardoni, trska, skuša, sardine)

1000 mg 188 %

EPK (eikozapentaenojska kislina)

180 mg *

DHK (dokozaheksaenojska kislina)

120 mg *

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen

 

Sestavine: Omega-3 Ribje olje (sardoni, trska, skuša, sardine), želatina, glicerin, voda, naravni tokoferol (kot konzervans), naravno limonino olje. 

NE VSEBUJE: Kvasa, pšenice, koruze, mleka, jajc, glutena, umetnih barvil ali arom, dodanega sladkorja in škroba.

 

Proizvajalec: Natrol, Inc., ZDA

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Uporabno najmanj do konca meseca: odtisnjeno na embalaži
Uvoznik in prodajalec: Studio Marden d.o.o.

omega 3 ribje olje

Na kaj morate paziti, ko kupujete
omega 3 ribje olje v kapsulah?

Ribje olje v kapsulah je izredno priljublje prehranski dodatek. Težava je v tem, da so ribe, iz katerih proizvajajo ribje olje, zelo obremenjene s težkimi kovinami in pesticidi. Veliko izdelkov z ribjim oljem na trgu vsebuje težke kovine.

 

Natrol Omega-3 ribje olje je čisto in varno!

Natrol Omega-3 ribje olje je molekularno destilirano za odstranjevanje pesticidov, PCB-jev in težkih kovin. Je povsem čisto in varno za uživanje.

 

Natrol Omega-3 ribje olje je brez neprijetnega okusa po ribah

Največja težava pri izdelkih z ribjim oljem je neprijeten okus po ribah in spahovanje po zaužitju. Natrol je ribljem olju dodal okus limone, zaradi katerega je uživanje tega izdelka prijetno - kapsulo lahko v ustih celo pregriznete, pa ne boste čutili okusa po ribah.

 

 

Zakaj jemati ribje olje?

Ribje olje je običajen prehranski dodatek, pridobljen iz maščobnih rib, kot so skuša, losos in sardoni. Ribje olje vsebuje velike količine omega-3 maščobnih kislin EPK (eikosapentaenojska kislina) in DHK (dokosaheksaenoična kislina). EPK in DHK imata številne vloge v telesu in sta v prvi vrsti odgovorni za zdravstvene koristi porabe ribjega olja.

Obsežne klinične in epidemiološke raziskave so pokazale številne zdravstvene koristi EPK in DHK.
DHK se nahaja v možganih, mrežnici in srcu ter je posebno pomembno hranilno hranilo za dojenčke in otroke, ko rastejo in se razvijajo.

 

ribje olje uživanje

 

Zakaj povečati vnos omega-3?

Danes s tipično sodobno prehrano vnašamo mnogo preveč omega-6 in
veliko premalo omega-3 maščob.

Medtem ko sta obe omega-3 in omega-6 maščobni kislini potrebni za normalno strukturo in delovanje telesa, je uživanje obeh maščob v pravilnem razmerju zelo pomembno, saj delujeta skupaj v telesu.

Nekoč, pred pojavom sodobne zahodne prehrane, so ljudje uživali obe vrsti maščob v približno enakem razmerju (omega 6 : omega 3 = 1:1). Večina strokovnjakov danes smatra zdravo razmerje med obema maščobnima kislinama od 1:1 do 4:1 v korist omega 6 maščob.

Zdravo razmerje med obema maščobama je 2:1 v korist omega 6.

Povprečni človek danes uživa obe maščobi
v razmerju 20:1
v korist omega 6!

To porušeno razmerje je razlog v veliki količini zaužite predelene in rafinirane hrane, vključno s prevelikimi količinami mesa. Tipični obrok danes (ocvrt krompirček, solatni preliv, hamburger in druge vrste mesa) so polni omega 6 maščobnih kislin in praktično brez omega 3.

Veliko današnjih zdravstvenih težav lahko povežemo z neravnovesjem maščob omega-3 in omega-6. Omega-6 maščobe niso nujno slabe za zdravje, vendar če jih uživamo v velikih količinah brez omega-3, povzročijo v telesu vnetne procese, ki vodijo v kronične bolezni.

omega 6 omega 3 razmerjeDanes ima povprečen človek razmerje med omega-6 in omega-3 v razmerju 20: 1, ko je razmerje med zdravjem bolj idealno okrog 2:1. Sodobna prehrana vsebuje od 14 do 25-krat več maščobnih kislin omega-6 kot omega-3 maščobnih kislin.
To nam kaže, kakšno je pomanjkanje večine od nas in zakaj je dopolnitev z ribjim oljem tako koristna.

Največji vzrok pomanjkanja omega-3 je prekomerna poraba živil z maščobnimi kislinami omega-6. Omega-6 prihaja iz hrane, kot so ocvrta hrana, hitra hrana in živila, ki vsebujejo rastlinska olja, kot so sojino olje, kanolino olje, sončnično olje in koruzno olje. Ko zaužijete preveč omega-6 maščpb, se lahko zmanjša sposobnost telesa za presnovo zdravih maščobnih kislin omega-3.

Raziskave so pokazale, da nižje razmerje maščobnih kislin omega-6 : omega-3 zmanjša tveganje za številne pogoste kronične bolezni. Uživanje zadostnih količin omega-3 pomeni tudi, da s tem poskrbimo za ustrezno ravnovesje omega-3 in omega-6, lahko zagotovile koristi za številne vnetne bolezni.

 

 

omega 3 ribje olje

Kako velike odmerke jemati?

Mnogi ljudje se osredotočajo le na odmerek ribjega olja, ki ga jemljejo (npr. 1000 mg ali 2000 mg). Vendar je tu bolj pomembna vsebnost  omega-3 maščob - tu se skriva korist ribjega olja. Obe skupini omega-3 maščobnih kislin, na katere se je treba osredotočiti, sta EPK in DHK.

 

Koliko EPK in DHK potrebujete?

 

 • Za zdravo delovanje možganov je potreben dnevni vnos 250 mg DHK (2 do 3 kapsule ribjega olja).

 • Za ohranjanje zdravega vida je potreben dnevni vnos 250 mg DHK
  (2 do 3 kapsule ribjega olja).

 • Za zdravo delovanje srca je potreben dnevni vnos 250 mg DHK in EPK
  (1kapsula ribjega olja).

 

 


Najboljši omega 3

Preskusila sem številne druge blagovne znamke omega 3, po katerih se mi je vedno spahovalo in kapsule so imele neprijeten okus po ribah. S tem izdelkom tega še nisem doživela. Hvala Natrol!

 Odlično

Všeč mi so te kapsule, ker nimajo ribjega okusa - ali kakršnega koli okusa.

 Cenovno dostopen izdelek

To so moje najljubše kapsule omgega-3 ribjega olja. So poceni, močne in vonj imajo po limoni, zaradi česar je lažje pogoltniti veliko mehko kapsulo. Prav tako nisem opazil nobenega spahovanja po zaužitju, kot se mi je to dogajalo pri drugih izdelkih z ribjim oljem. Moji starši jih tudi uporabljajo in nimajo pripomb. Ta izdelek je enako dober kot mnogi dražji izdelki.

 Čudovit izdelek

Te kapsule Omega-3 so super. Absolutno brez ribjega okusa. Ker imam težave z refluksom, sem bil vedno skeptičen glede uporabe dodatkov ribjega olja, vendar so te kapsule odlične!

 Odlična kakovost za ta denar

Ta izdelek uporabljam že nekaj časa. Ima visoko vsebnost EPK in DHK za zelo ugodno ceno. Poleg tega je bilo ribje olje podvrženo molekularni destilaciji - pomeni, da je brez težkih kovin in pesticidov.

 Ribje olje z okusom limone

Zelo sem zadovoljen s tem izdelkom, ker jih lahko žvečim in dobim popolno korist, ne da bi morali pogoltniti celo kapsulo.

 Moj priljubljeni izdelek

Eno najboljših ribjih olj na trgu. Resnično imam rad Natrolove izdelke, saj dobite veliko za sprejmljivo ceno. 150 mehkih kapsul z okusom limone, ki zagotavlja zalogo za 50 dni.

 Natrol Omega-3 ribje olje  - limonina aroma

Nikoli ne bi vedel, da pogoltnem ribje olje - limona popolnoma skrije neprijetnost. Velike mehke kapsule, vendar jih je enostavno pogoltniti. V bistvu, če imate težave z jemanjem ribjega olja, potem morate poskusiti ta izdelek.
 


 

Hura, brez ribjega okusa!

Veliko Omega-3 ribjih olj trdi, da ima aromo limone ali da so brez ribjega okusa. Vendar je to edini izdelek, ki sem ga poskušal, in je to dejansko res. To je odličen izdelek, res nima ribjega okusa - in ne povzroča riganja (spahovanja) po zaužitju, kar je še en problem, ki je skupen za večino izdelkov z ribjim oljem. Še naprej bom kupoval ta izdelek.
 

Natrol Omega-3 ribje olje: izkušnje uporabnikov

Spodaj so zbrane izjave uporabnikov tega izdelka po celem svetu.
Izjave so resnične, povzete iz tujih spletnih strani (ocene in komentarji kupcev).

 

 

Možnost vračila izdelkov v 14 dneh.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50 €.

Poštnina za vse pošiljke samo 2,9 €.

 

vitamin - prehranska dopolnila

 

Studio Marden d.o.o.
Ljubljanska 12 f

1236 Trzin


Telefon: 040 235 340

Kje se nahajamo?